Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Χνουδομπαλίτσες ψάχνουν σπίτι!!!

Βασικά... καλησπέρα σας!

τα 2 απ τα 4 κουταβάκια, το πρωί πρίν τη δεύτερη απόπειρα στη φιλοζωική
Αυτή η ανάρτηση είναι αφιερωμένη στα κουταβάκια που βρήκαμε χθές το βράδυ!

Είχαμε πάει για τρέξιμο χθές το απόγευμα με τον αγαπητικό-προπονητή-μυητή-σουπερ αγόρι, στην Παλλήνη σε ένα ανοιχτό γήπεδο επί της Μαραθώνος το οποίο -παρεπιπτόντως- είναι τέλειο. 

Γυρνώντας λοιπόν απο αυτήν την ωραία εμπειρία, βρήκαμε στο δρόμο κοντά στο μετρό της Κάντζας αυτά τα κουταβάκια που φλέρταραν με τις ρόδες των περαστικών αυτοκινήτων...

Όπως καταλαβαίνετε... αφού πήγαμε στη φιλοζωική Κορωπίου το βράδυ που ήταν κλειστά (δεν ξέραμε..) και σήμερα το πρωί όπου μου είπαν οτι δε μπορούν να τα κρατήσουν γιατί έχουν τύφο κάποια σκυλιά τους και είναι επικίνδυνο μπλα μπλα μπλα και αφού πήρα ο,τι φιλοζωικοκατάσταση ξέρω και μή, τα πήγα πίσω όπου συνάντησα μια κυρία που έψαχνε τα κουτάβια γιατι την είχαν ενημερώσει κάτι γείτονες για 4 κουτάβια και μια σκυλίτσα που ήταν παρατημένα εκεί.

Με τα πολλά βρήκαμε και τα άλλα 3 κουτάβια (σύνολο 5!) τα ψεκάσαμε, τα ξετσιμπουριάσαμε όσο μπορούσαμε (ΠΟΛΥ ΤΣΙΜΠΟΥΡΙ) τα ταίσαμε τους βάλαμε νερό και τα αφήσαμε λίγο πιο μέσα σ ενα χωραφοειδές οικόπεδο να τα βρεί η μαμά τους (η οποία μάλλον θα χε πεταχτεί στο McArthurGlen :P) και να επιστρέψουμε κ εμείς το απόγευμα μετά τη δουλειά..

τα 2 απ τα 4 κουταβάκια, το βράδυ μετά την πρώτη απόπειρα στη φιλοζωική
ΟΠΟΤΕ:
Όποιος-α μπορεί, δύναται, θέλει, ψήνεται - να υιοθετήσει ενα κουταβάκι, όμορφο και αφράτο, ή μπορεί να τα φιλοξενήσει (όλα ή κάποια) μέχρι να τους βρούμε σπίτι (η ίδια δε μπορώ γιατί εχουμε ήδη τη sushi στο διαμέρισμα και την amelie στο kennel και η κυρία με την οποία τα φροντίσαμε έχει γατιά) ΠΑΡΑΚΑΛΩ στείλτε μου ενα mail στο happyloonyphant@gmail.com, για να κάνουμε και αυτα τα κουταβάκια happyPuppies και ζήσαν αυτά καλά κ εμείς καλύτερα και άλλα τέτοια ευχάριστα και ωραία (που σπανίζουν στις μέρες μας)!!

:)))
xxx